At én kanal feiler koster deg ikke lenger innlegget

Et innlegg som gikk live på to av fire kanaler ble før stående fast der. Kanalene som fortsatt venter kan nå planlegges for seg.

Hva er nytt

  • Planlegg de gjenstående plattformene på et innlegg som allerede er delvis live

  • Dine egne bilderedigeringer blir ikke lenger overskrevet av den automatiske medieopprettingen

  • Tilbakeknappen i redigeringsvinduet holder deg inne i appen

  • Et innlegg som ikke ble publisert telles ikke lenger som publisert