Det du publiserer er det som faktisk går ut

Vi har rettet en håndfull feil rundt publisering og redigering som har plaget brukere siden 2.0-lanseringen.

Slik fungerer det

  • Hvis du redigerer et innlegg som allerede er planlagt, går den oppdaterte versjonen ut, ikke den gamle

  • Kryssposting til Facebook får nå med bildet, ikke bare bildeteksten

  • Endringer i karuseller vises i forhåndsvisningen med en gang, uten at du må laste inn siden på nytt

  • «Generer ny» i bilderedigering feiler ikke lenger umiddelbart med en toast-feil